Zdroj: CTN News pracovník zbiera kratom.

Kratom Bird sa snaží o revolúciu v odvetví raw kratomu tým, že dodáva dôkladne testované, vysoko kvalitné odrody kratomu za prevratné ceny. Kúpte si prémiový kratom pre výrobu mydla a iné peelingové procedúry.

Naše odrody kratomu sú v súlade s GMP, najčistejšie s nepriestrelnými kontrolnými štandardmi, vďaka čomu sú organické a čisto prírodné. Pristáli ste v najlepšom kratomovom e-shope pre najkvalitnejší kratom na internete! 

Náš tím vložil svoje srdce a dušu do hľadania všetkých užitočných informácií o kratome a odpovedí na niektoré z často kladených otázok o kratome. Ak sa chcete dozvedieť viac, čítajte ďalej.

Čo je Kratom?

Zdroj: iStock fotografie

Kratom (Mitragyna speciosa) je rastlina z juhovýchodnej Ázie a Thajska, ktorá si v posledných rokoch získala dobré meno aj v Európe. Stromy kratomu, ktoré patria do čeľade kávovníkovitých, plodia listy, o ktorých sa predpokladá, že majú protibolestivé a komplexné, povzbudzujúce účinky.

Malajzijčania, Indonézania, domorodci z Novej Guiney a biotopov používajú listy už celé stáročia. Listy potenciálne pomáhajú pri liečbe bolesti, zvyšujú produktivitu a zmierňujú bolesť.

Predpokladá sa, že túto rastlinu objavil holandský botanik Willem Pieter Korthals a priniesol ju na západnú pologuľu.

Kratomové listy majú dve základné účinné látky, mitragynín a 7-hydroxy mitragynín.  

Dnes si môžete kúpiť surový raw kratom v rôznych obchodoch a používať ho na rôzne účely. 

Listy Kratomu sa môžu nazývať aj Madat Thang, Biak, Maeng Da Leaf, Kakuam, Gratom, Thom, Ketum alebo Herbal Speedball.

Kratom je dostupný v zelenej, červenej, žltej a bielej farbe žíl - green, red, yellow a white vein. Kratom s červenými žilami, teda red vein sa dá vyrobiť z najzrelších listov rastliny. Červený typ kratomu je známy pre svoju potenciu a silu.  

Kmeň White vein bieleho kratomu slúži na jemnú podporu, pretože ho môžete získať z mladých listov. Zelený green vein kratom sa nachádza medzi bielym a červeným.

Yellow vein kratom so žltou žilou je v porovnaní s ostatnými kmeňmi kratomu jedinečný. Nevyskytuje sa v prírode. Po zbere čerstvých listov rastliny je potrebné ich vysušiť špecializovaným procesom, čím získate yellow vein žltý kratom. 

Kratom je dostupný v mnohých rôznych formách vrátane extraktov a práškov. Kratomový prášok (mletý resp. ground kratom) je však najbežnejšou formou získavania listov, pretože je cenovo výhodnejší.

Okrem toho môžu zanietení výrobcovia kratomových produktov nakupovať surový kratomový prášok a používať ho na výrobu iných produktov, ako sú čistiace prostriedky a produkty starostlivosti o pokožku, napríklad kratomové mydlá a peelingy.

Čo je Kratomové Mydlo?

Výrobky s obsahom kratomu sú čoraz častejšie. Existujú však aj iné kratomové produkty, ktoré by ste radi vyskúšali, ale nie sú dostupné v miestnych maloobchodných predajniach ani u online predajcov. Môžete si teda skúsiť vyrobiť vlastné kratomové produkty.

Kratomové mydlo je druh hygienického produktu s obsahom kratomového prášku. Mydlo môže byť naplnené ďalšími prírodnými zložkami a môže ponúkať starostlivosť o zdravie a wellness vašej pokožky.

Napriek tomu, že neexistujú významné výsledky výskumu týkajúceho sa liečivých vlastností kratomu, mnohí výrobcovia mydiel v súčasnosti pridávajú kratom ako jednu zo svojich zložiek.

Ak si pozriete informácie o týchto mydlách, môžete nájsť len neoficiálne správy a osobné skúsenosti. Predtým, ako začnete uvažovať o používaní, mali by ste si však spraviť dobrý research. Takéto projekty vám môžu pomôcť pri udržateľnom životnom štýle. 

Niektorí ľudia, ktorí dávajú prednosť alternatívnej medicíne, môžu zvážiť výrobu svojich domácich produktov, čo sa ukázalo ako dôležitá súčasť čistého životného štýlu. 

Predtým, ako začnete používať akýkoľvek kratomový prípravok na svoje telo, mali by ste sa poradiť so svojím lekárom. Pomôže vám zistiť, či sú kratomové výrobky pre vás vhodné. Lekári vám dokážu poradiť najlepšie.

Bez ohľadu na to, z akých dôvodov skúšate kratomové produkty inak, nájdete kratomové produkty, ktoré môžu podporiť wellness, o ktorom ste možno nevedeli.

Čo znamenajú farby Kratomu? 

Pri bližšom pohľade na rastlinu kratomu si musíte všimnúť jedinečnú farbu žíl (vein), listov a stoniek. Farby sa líšia od bielej a zelenej až po červenú.

Farba listu označuje stupeň zrelosti rastliny kratomu. Napríklad červené žilky by znamenali, že kratomové listy sú zrelé. Na druhej strane biele žilky znamenajú, že listy sú ešte pomerne mladé.  

Každý kratomový list má jedinečné chemické zloženie s rôznymi koncentráciami účinných látok. Preto každý list vyvoláva v tele používateľa iné účinky.

White – White vein biely kratom prejavuje energiu so zvýšeným vizuálnym vnímaním, čo vedie k produktivite.

Red– Red vein kratom je považovaný za najsilnejší kmeň surového kratomu. Môže pomôcť znížiť nepohodlie a zlepšiť uvoľnenie tela

Green – Green vein kratom prináša dokonalú úľavu pri liečbe bolesti pre lepšie fungovanie a pre celkový euforickejší pocit.

Najlepšie kmene Kratomu na predaj

Existuje niekoľko druhov kratomu a jeho kmeňov. Medzi najbežnejšie druhy kratomu patria:

  • Green kratom zelený
  • Maeng Da kratom
  • Red Kratom červený
  • White kratom biely
  • Yellow kratom žltý

Ak chcete nájsť najvhodnejší kratom, je užitočné si uvedomiť, že každý kmeň má svoje vlastnosti a jedinečné charakteristiky, ktoré ho odlišujú od ostatných. Poďme teda zistiť, čo má každý kmeň v zásobe ako surovina pre vaše výrobné procesy.

1. Green Kratom zelený

Green vein kratom zelený je to, čo vám určite chýbalo, ak hľadáte kmeň, ktorý funguje ako biely kratom, ale je miernejší. Môžete však zažiť podobné účinky ako pri bielom kratome. 

Green vein kratom zelený nemusí mať výrazné vedľajšie účinky. Preto by ste nemuseli mať deň tak stresujúci.

Green Vein Kratom zelený môže pomôcť zlepšiť sústredenie a výkon. Môže vám pomôcť uvoľniť sa v spoločnosti a zvýšiť sebadôveru, keď sa snažíte zvládnuť spoločenské situácie.

Výhody Green Vein zeleného Kratomu

Existuje niekoľko potenciálnych výhod, ktoré Green Vein zelený Kratom prináša. Medzi najčastejšie patria:

  • Dodáva vám sebadôveru
  • Pomôže vám cítiť sa na stretnutiach pohodlne.
  • Lepšia kvalita života
  • Lepší spôsob, ako dosiahnuť život bez bolesti

Ak prvýkrát uvažujete o používaní kratomových produktov alebo o ich výrobe, green vein zelený kratom je vhodný na jednoduchý začiatok, pretože nie je až tak silný ako iné kmene kratomu.

2. Maeng Da Kratom

Maeng Da kratom je prémiová odroda, ktorej vlastnosti sú známe ako vlastnosti zelených, bielych a červených odrôd.

Podobne ako iné kratomové kmene, aj Maeng Da Kratom môže pomôcť uvoľniť svaly. Napriek tomu, že sa kmeň Maeng Da pestuje najmä v úrodnej krajine Thajska, rovnako sa pestuje aj na ďalších územiach, napríklad v Malajzii a Indonézii.

Kmeň bol vytvorený štepením, pri ktorom sa spojili tkanivá dvoch rôznych kmeňov a vznikol nový.

Ak chcete mať kratom, ktorý má dlhotrvajúce účinky a je silnejší, kúpte si kratom Maeng Da.

Green Maeng Da kratom je obľúbený pre svoje potenciálne účinky na zmiernenie bolesti. Môže pomôcť v boji proti viacerým poruchám, čo vedie k lepšiemu životu. Preto je aj náhradou za iné medicínske opiáty, ktoré nie sú prírodné.

Kratom je populárny pre svoju vyššiu účinnosť. Ďalšie obľúbené produkty Maeng Da sú červený Red Maeng Da a biely White Maeng Da.

Výhody Maeng Da Kratomu

Pri najznámejšom kratome, Maeng Da Kratom, môžu byť užívatelia svedkami nasledujúcich účinkov: 

  • Účinná úľava od bolesti
  • Zvyšuje energiu
  • Zvýšenie výkonu
  • Vyššie sebavedomie a sebadôvera

Možno budete musieť použiť malú časť Maeng Da Kratom s inými ingredienciami, pretože ide o intenzívny kratom. Správna miera kratomu nielenže rýchlo zaúčinkuje, ale bude účinná v kombinácii výsledkov.

3. Red Kratom červený

Red vein červený kratom je v porovnaní s bielymi a zelenými žilami obľúbený kmeň, pretože pôsobí upokojujúco. Je to lepší kmeň pre niekoho, kto sa snaží relaxovať prostredníctvom pokojného pocitu mieru, ktorý môžete získať vďaka červenému Red Kratomu.

Môže vás priťahovať, pretože vám môže pomôcť zlepšiť celkové zdravie a rast a zároveň si užívať život bez bolesti.

Red vein červený kratom je k dispozícii v rôznych typoch, ako je Red Thai, Red Borneo, Red Bali a mnoho ďalších typov, ktoré vám môžu pomôcť s uvoľnením relaxom a kvalitným spánkom. 

Výhody Red Vein červeného Kratomu

Výhody Red Vein červeného kratomu zahŕňajú:

  • Lepší spánok
  • Pôsobí proti bolesti
  • Podporuje celkové zdravie a pohodu
  • Upokojuje a relaxuje

Ak máte mierne bolesti tela, môžete zvážiť prechod na Red Vein červený Kratom ako jednu z liečiv.  

4. White biely kratom

Namiesto rozmazaného sústredenia možno budete potrebovať naštartovať svoje rána bielym kratomovým osviežovačom sústredenia. 

Vzhľadom na to, že je bohatý na zlúčeniny mitragynínu, má vlastnosti zvyšujúce energiu, ktoré vám pomôžu zvládnuť vaše denné úlohy.

Ak ste nováčikom v používaní bieleho kratomu ako suroviny vo vašich výrobkoch, môžete zvážiť použitie minimálnych dávok, aby ste zistili, ako pôsobí na vaše telo. 

Ak nedosiahnete požadované výsledky, mali by ste dávku postupne zvyšovať, kým nebudete spokojní.

White Vein biely Kratom je dnes na trhu dostupný v niekoľkých druhoch. Keď nájdete ten, ktorý vám najlepšie vyhovuje, môžete mu zostať verní celé roky. 

Medzi obľúbené biele žily patria White Maeng Da, White Borneo , White Bali a White Sumatra 

Výhody White Vein bieleho Kratomu

Tu sú niektoré z výhod, ktoré vám neuniknú, ak si kúpite White Vein biely Kratom:

  • Zvýšenie energie
  • Zlepšenie nálady
  • Sústredenie a čistota mysle
  • Pozitívnejšie vnímanie

White vein - biela žila má niekoľko výhod, ktoré vám môžu pomôcť zlepšiť kvalitu vášho života vďaka multifunkčným vlastnostiam.

5. Yellow žltý kratom

O pôvode žltého kratomu sa už niekoľkokrát viedli diskusie. Niektorí ľudia sa domnievajú, že jeho listy sa zbierajú v neskoršých fázach rastu, čo vedie k jedinečnej farbe.   

V skutočnosti žltý kratom vzniká inou metódou sušenia. Žltý kratom je biela forma kratomu, ktorej farba sa počas sušenia mení. Tieto výsledky sú rovnako podporené tým, že existujú len tri uznávané kmene: červený, zelený a biely.

Účinky žltého kratomu sú dlhotrvajúcejšie, na rozdiel od bieleho kratomu, ktorý má na užívateľa krátkodobý vplyv. Vzhľadom na to, že tento kmeň je vzácny, mali by ste si žltý kratom kúpiť od dôveryhodného predajcu.

Kratom Bird má najlepší žltý Kratom na trhu. Pripravuje sa najčistejšími metódami a je laboratórne testovaný.

Medzi obľúbené typy žltých žíl patria Gold Maeng Da a Yellow Borneo

Výhody Yellow Vein žltého Kratomu

Tento vzácny, ale nový kratom je medzi užívateľmi kratomu obľúbený kvôli týmto výhodám:

  • Zlepšuje náladu
  • Prispieva k pozitívnemu vnímaniu vecí
  • Má dlhotrvajúce účinky
  • Lepšie sústredenie

Ak ste v kratomovom svete nováčikom, môžete zvážiť žltý kratom kvôli jeho miernejším účinkom.

Dávkovanie Kratomu

Množstvo kratomu, ktoré môžete v každom prípade použiť, závisí od niekoľkých faktorov. Patrí medzi ne:

  • Celkový zdravotný stav
  • Vek používateľa
  • Odroda a druh Kratomu
  • Požiadavky a ciele používateľa

Je však potrebné vykonať ďalší výskum, aby sa určilo, aké dávkovanie kratomu poskytuje optimálne účinky z krátkodobého aj dlhodobého hľadiska. 

Kratom Bird Produkty

Po rokoch skúseností získaných neustálym výskumom spôsobil Kratom Bird revolúciu v kratomovom priemysle tým, že vám prináša najlepší surový kratom, na ktorý sa môžete spoľahnúť.

Naša zákaznícka skúsenosť je jedna z najlepších, s akými ste sa kedy stretli. Vďaka našej zjednodušenej a používateľsky prívetivej webovej stránke je nákup vysokokvalitného kratomu za smiešne nízku cenu jednoduchší ako kedykoľvek predtým. Nakupujte s dôverou a získajte svoju objednávku rýchlosťou svetla vďaka našim možnostiam rýchleho doručenia. 

Aby sme ocenili vašu vernosť, máme systém odmien, v ktorom môžete zbierať body a získavať zľavy na objednávky!

Okrem nášho najvyššieho vernostného programu, Kratom Bird ponúka:

  • Laboratórne testovaný kratom
  • Rýchle dodanie
  • Bezpečné platobné brány
  • Špecializovaná zákaznícka podpora

Naše posledné tipy na surový Kratom

Ak uvažujete o prvom použití kratomu, mali by ste byť dobre informovaní, aby ste získali čo najlepšie skúsenosti s touto legendárnou rastlinou.

Vzhľadom na silu kratomu a nedostatok jasných pokynov pre dávkovanie zvážte konzultáciu s lekárom predtým, ako ho začnete používať (rovnako ako pri iných produktoch).  

Chcete dostávať najnovšie správy, špeciálne ponuky a zľavy? Prihláste sa na odber našich noviniek!

Sme za slobodu, dôveru a otvorenosť.

Uvoľnite svoju silu s nami!